Insignificant but disturbingly honest

Everything that happens is from now on

I’m not working anymore. Yay. Or something. Sadly there is no feeling of joy this year around but it’s nice not having to do anything at least. Maybe catching up on a few things that you haven’t had the time or energy to spend time on. I decided not to have any fancy ideas of what this summer would be like. No grand plans of any sort. There are things in my mind that I’d surely want to do but I’m putting those on hold since they either involved a loved one or someone to travel with. For one I’d wanna go to a cabin in the Swedish alps and just relax and hike. Or as I saw this car today I felt the urge to have one and travel with a friend or partner, no plans where to, just casually driving and staying where it feels nice.

type-2-vacation

Unlike many I feel like I don’t have those plans of exploring cities, meeting people, traveling to all the capitals with lots of people. Sure, that’d be nice to do too. But I’m more of a relaxing person and I wanna see things. Like Grand Canyon. I feel like the movie Into the Wild captures all of this perfectly. Great movie by the way. Watch it, take it all in, enjoy, cry, meditate, and so on. Lovely.

Anyway, so nothing particular this summer. Which felt a bit boring earlier on but now I feel that it’s OK. I sold my U-port ticket since I don’t want anything at all to do. Maybe I’ll regret it, maybe not. But it feels nice knowing you don’t have to do anything. You can just do whatever you feel like at the moment. I feel like I’ll spend most of my time on games, movies and TV shows. FZ have this thing going on where you’re supposed to finish as many games as you can during July. Unfortunately I didn’t start my vacation until now so that leaves me with only two and a half week. But we’ll so how it goes. So far my list looks like this:

 • Metro Last Light
 • Tomb Raider
 • The Walking Dead
 • The Wolf Among Us
 • BioShock Infinite Burial at Sea 1 & 2
 • Device 6

I have a couple of other games that I’ve been longing to play, like The Witcher and Dishonored but we’ll all see how it goes. GTA V I have lying around since last summer/autumn or whenever it was. But mostly I’m looking forward to playing The Wolf Among Us, Device 6 and the DLCs for BioShock Infinite. Device 6 seems like a fun and interesting puzzle game. And BioShock Infinite I fell in love with earlier this year. Looking forward to meeting Booker and Elizabeth again. Loved them!

Apart from that, hope you’re all doing good. You might not see much of me in real life or on here in the coming month. Or maybe you will. Who knows..

Oh and yeah, haven’t forgotten that topic I promised to write about. Eventually. In time. Surely.


Got a cute greeting from two of my best buddies’ kid. Isn’t she adorable? There must be something good in me after all 😉

 

beer

fiiiiiika

Categories: Dreams, Feelings, Games, Photos, Vacation, Video, Weekend

18 trasiga månader » « Murphy’s Law

2 Comments

 1. Jag kan förstå vad du menar men jag tror de är bra att bestämma något som man verkligen ska göra och att de inte får finnas utrymme för tvekan. Sådana saker kan få en att rycka upp sig lite. Ibland kan man ju känna att man är grymt sugen på att hitta på något men ju mer man funderar över de så ändrar man sig kanske. Har hänt mig flera gånger så jag tror de bästa är att bara göra de även om de känns drygt till en början. Väldigt sällan jag ångrat de jag gjort trots tvekan i början. Av egen erfarenhet sen är de givetvis olika. 🙂 Lite pepp från min sida.
  Sen angående förra inlägget, just de här att tynga ner sina vänner… om jag känner mig själv skulle jag bli mer ledsen av att inte få prata med mina vänner när de mår dåligt. Vänner är till för roliga och jobbiga stunder. Riktiga vänner alltså!

  • Det är samma här. Klart att man väldigt sällan ångrar att komma iväg på något som man först är kluven till att göra. Är väl egentligen bara när man gått på något mot sin vilja och upptäcker att det är pisstråkigt som man ångrar det. Men det brukar man oftast känna sig säker på redan från början.

   I mitt fall är jag dock inte så sugen på att göra något i år, av den enkla anledningen att jag inte har någon lust med att göra något. Svårt att tvinga sig iväg på något om det redan från början känns tråkigt. Lite det som är grejjen nu. No livsgnista liksom. Enskilda dagar kan vara super och det är tur man har sina vänner. Men det är svårt att bygga en vardag på total avsaknad av något att se fram emot eller stabil återkommande glädje or whatever.

   Därför tänkte jag som så att kanske kan man bygga på det man har här hemma. Hitta tillbaka till glädjen av att göra saker på egen hand. Istället för att gå runt och hoppas på att få göra saker som aldrig blir av och så blir man ledsen av det. Kanske att man gör något spontant eller sticker iväg på egen hand och då kan väl det vara kul. Who knows. Men just nu känns det mest tråk allting 😉

   Men tack för dina vänliga ord hur som helst! Det kanske vänder och blir en kanonsommar. Det vet man aldrig. 2010 hade jag en sådan kanonsommar då allt gick rätt. Men då hade jag också självförtroende och glädje med mig i grunden. Det har jag inte nu. Kanske kommer det till nästa år. Who knows. Orka stressa.

   Det är möjligt. Men känns som om mina vänner ledsnat på att höra samma sak i snart två år. Vilket är förståeligt. Svårt att sätta sig in i den bottenlösa unkenhet som man känner emellanåt. Funderar på om man kanske skulle gå någon utredning för att ta reda på om man inte har något fett fel i huvudet.

   Anyway, ikväll blir det fotboll om inte annat.

Leave a Reply

Copyright © 2019 Insignificant but disturbingly honest

Theme by Anders NorenUp ↑